ΚΑΜΑΡΙ

Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας

Posted by kamariwp On October - 23 - 2020 Comments Off on Ανακοίνωση για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΚΑΜΑΡΙ¨ Παστίδας ως οργανισμός που εκπροσωπεί, καλλιεργεί και μεταλαμπαδεύει τον Πολιτισμό, την Ιστορία, την Λαογραφία, τα Ήθη και Έθιμα της πατρίδας μας θέλει να ανακοινώσει στα μέλη του ότι την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα δόξας και τιμής θα δώσει το παρών στην Δοξολογία για να αποδώσει φόρο τιμής στους ήρωες του 1940 που πολέμησαν με πάθος, αυτοθυσία και αληθινή αγάπη για την πατρίδα και τη σημαία.

Σε αυτούς τους τότε πολιτικούς ή κυβερνήτες που υπεύθυνα, αγνά και αληθινά και χωρίς πολλά λόγια και σκέψεις αλλά με αγάπη για την πατρίδα και την σημαία ύψωσαν το ανάστημα της Ελλάδας βροντοφωνάζοντας το ΟΧΙ πρώτα στους Ιταλούς φασιστές και στη συνέχεια στους Γερμανούς ναζιστές, σε αυτούς όλους λοιπόν που μας δίδαξαν ότι η Ελευθερία ή Δημοκρατία και η ευημερία ενός Έθνους δεν στηρίζεται στα λόγια αλλά, στους αγώνες, στην πραγματική αγάπη για την πατρίδα, τον Πολιτισμό και τις αξίες της.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλα τα τμήματα που διαθέτουμε και λειτουργούμε, με όσα παιδιά έχουμε στις τάξεις μας μαζί με τους γονείς τους ή τη συγκατάθεση αυτών και φυσικά τηρώντας τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα φύλαξης και προστασίας, να είμαστε παρόντες Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας και γεμάτοι υπερηφάνεια, τιμή, αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγνωμοσύνη να καταθέσουμε στεφάνι τιμής.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες ( covid-19) αλλά είναι χρέος μας.

 

Categories: Uncategorized

Comments are closed.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Δεν ξεχνάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου μία κορυφαία πράξη αντίστασης, ένα σύμβολο πολιτικής ελευθερίας. Στους αγωνιστές της εξέγερσης ...

Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες από το Σάββατο 07/11

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας "Καμάρι", σεβόμενος όλα τα νέα μέτρα ...

​Χρόνια Πολλά Ελλάδα !!!!

Είναι πάντα δύσκολο να δώσει κανείς με λόγια εκείνο που νιώθει στην καρδιά του κι ...

Ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου

Τα καταφέραμε!!!! Ύστερα από δύο εβδομάδες εργασιών από τα μέλη του συλλόγου μας ομορφύναμε τον ...

Ανακοίνωση για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΚΑΜΑΡΙ¨ Παστίδας ως οργανισμός που εκπροσωπεί, καλλιεργεί και μεταλαμπαδεύει τον Πολιτισμό, την ...

Χορηγοί